Coaching en counseling

Persoonsgerichte coaching

Bij persoons- en ontwikkelingsgerichte coaching wordt gezocht naar wat jou motiveert, hoe je in het leven staat, hoe je functioneert in relaties en waar ontwikkelpunten liggen.

Loopbaan- en carrièrecoaching

Loopbaancoaching richt zich op vragen als: zit ik wel op mijn plek? Waar liggen mijn competenties en waarvoor wil ik me graag inzetten? Hoe bereik ik meer voldoening in mijn werksituatie? Bij loopbaan- en carrièrecoaching gaan we op zoek naar wat jou van binnenuit drijft.

Studiecoaching

Je studietijd is misschien wel de periode waarin je het meest wordt uitgedaagd om na te denken over je toekomst. Welke studie past bij jou? Wie ben je en waar ga je voor? Een studententijd vraagt echt iets van je. Hoe geef jij je leven vorm, en waar liggen je prioriteiten?

Pastorale coaching

Pastorale coaching richt zich op vragen over geloof en christen-zijn. Naast vragen die zich afspelen bij de persoonlijke geloofsbeleving richt deze coaching zich ook op geloofsvragen die spelen op het gebied van werk, gezin, kerkelijke gemeente, loopbaan en omgang met anderen. Wat is jouw uitdaging in het geloof? Wat is jouw doel in het leven?

Counseling

Veel mensen hebben het gevoel uit balans te zijn en hebben behoefte aan evenwicht, stabiliteit en levensvreugde. Die disbalans kan veroorzaakt zijn door pijnlijke herinneringen of onverwerkte gebeurtenissen. Bij counseling gaat het om stilstaan, om het verwerken van pijn, het creëren van inzicht en hoop, en doorzicht voor een nieuwe toekomst.

In evenwicht

Ken je het gevoel helemaal in balans te zijn? Je veilig te voelen in relaties, bij familie, vrienden en op het werk? Of voel je je daarin onzeker en wil je graag groeien?

In de gesprekken wordt de achtergrond van jouw onzekerheid duidelijk en wordt de stap gezet naar persoonlijke groei.