Sinds ik vanaf 2008 werkzaam ben als coach, kan ik zeggen dat werk mijn passie is. Het samen oplopen en zoeken naar datgene wat er nu ècht aan de hand is, dat is een boeiend en kwetsbaar proces.

Ik werk graag met het model van de Transactionele Analyse. Dit model geeft een helder inzicht in hoe het komt dat we soms vastlopen. Door het begrijpen van de processen en de persoonlijke aanpak binnen coaching, ontdek je wat je meedraagt aan onbewuste scripten, leer je je opnieuw te verbinden, herken je eerder een dramadriehoek en krijg je handvatten om vanuit regie en kwetsbaarheid het leven te leven.

Tot 2008 heb ik gewerkt in het wetenschappelijk onderzoek aan de Universiteit van Utrecht en de Vrije Universiteit van Amsterdam. Na een aantal jaren gingen de intermenselijke processen mij steeds meer boeien: hoe gaan mensen met elkaar om, welke interacties vinden plaats binnen groepen, voor welke dilemma's komen mensen te staan en hoe vinden zij daarin hun weg.

Uiteindelijk leidde dit tot de overstap naar professionele coaching. Na de opleiding aan de Academie voor Counseling en Coaching (ACC) heb ik me gevestigd als professionele coach. 

Kenmerkend voor mijn coaching en wat ik van cliënten terugkrijg: sterk analytisch vermogen, groot inlevingsvermogen, geven van nieuwe hoop.

DSC_0028.JPG

Coachen heeft met beweging te maken, en stilstaan hoort ook in die beweging. Dit ervaar ik bij degenen die ik begeleid, maar ook in mijn eigen leven als echtgenote, als moeder van vier kinderen en in mijn spiritualiteit.