Werkwijze

Wil je vrijblijvend jouw vragen bespreken om te zien hoe je hier mee om zou kunnen gaan?

Neem dan contact op om een afspraak te maken voor een individueel intakegesprek. Tijdens dit gesprek vindt een eerste inventarisatie plaats en wordt in overleg een plan van aanpak afgesproken.

Daarbij komt onder andere de duur van het traject aan de orde en de frequentie van de coachgesprekken. Uiteraard gaat dit in goed overleg, aangepast aan jouw wensen en tempo.

De duur van een intakegesprek en de vervolggesprekken zijn een uur. De gesprekken vinden in principe plaats in Amersfoort.

Het hele traject kenmerkt zich door zorgvuldige afstemming op de specifieke situatie.

Tarieven

Voor particulieren en non-profit organisaties bedragen de kosten van het intakegesprek en de vervolggesprekken € 75 per uur. Het tarief voor zakelijke coaching bedraagt € 150 per uur (exclusief 21% BTW).

Ben je student of heb je geen inkomen, dan vinden we hier in het eerste gesprek een passende oplossing voor.

Ruth van der Vliet is als coach en counselor een aantal maanden actief geweest binnen de studenten-beweging IFES-Nederland.
Ik heb haar leren kennen als een betrokken persoon die met veel inlevings­vermogen studenten hielp en helpt met vragen rond o.a. identiteit, zelfbeeld en studiekeuze. In haar toekomstgerichte benaderingswijze geeft ze het christelijk geloof een integrale plaats. Van harte beveel ik Ruth aan. Ga samen met haar naar de vragen kijken waar je tegen aanloopt!
ir. Bert den Hertog

directeur, IFES-Nederland